Senegal

Senegal · 23. oktober 2020
Mocht je in Senegal zijn en een dag hebben waarop niet veel gebeurt, terwijl je zin hebt in avontuur of uitdaging: pak een taxi. Nooit saai.

Senegal · 24. april 2020
Er hangt een vel papier aan onze koelkast, met daarop in hanenpoten de woorden ‘soms is het rommelig’. Het heeft de tornado van opruimwoede overleefd, terwijl broertjes en zusjes Papier met hier en daar een woord of krastekening, direct werden afgevoerd richting vuilniszak. Op de een of andere manier, kon ik dit papier daar niet bij voegen. De woorden raakten me, als een onafgemaakt maar veelzeggend gedicht.

Senegal · 24. oktober 2019
De laatste weken zijn we druk bezig geweest met het zoeken naar een huurhuis. En we hebben veel geleerd! Zowel over de cultuur, als over vertrouwen hebben in de ultieme Huisbaas. Oh, en we kregen een lesje geduld. Dat ook.

Senegal · 16. september 2019
Waar te beginnen met bloggen? De laatste weken weinig ruimte gehad in m’n hoofd om te schrijven, maar nu heb ik er zin in om jullie mee te nemen in ons leven hier. Weet je wat: ik begin gewoon met een blog waarin wat vragen staan die ik gesteld krijg vanuit Nederland. Wellicht zijn jullie ook benieuwd naar onderstaande dingen! Hoe is de warmte? Warm! Tropisch warm. De temperatuur is momenteel rond de 30 graden, gevoelstemperatuur boven de 35 graden. Het is regentijd dus af en toe is er een...